Berk Hakman Kimdir? Biyografi Nereli Kaç Yaşında Hakkında Bilgi

Admin | Çarşamba, Eylül 25, 2013 | 0 yorum






Berk Hakman Kimdir? Biyografi Nereli Kaç Yaşında Hakkında Bilgi başlıklı biyografi yazımızda;Berk Hakman Türkiyenin suskunlar dizisinde tanıdığı bir isim. Dizide Gurur Kutay kadarkterini canlandıran Berk Hakman 1981 Ankara doğumludur. Eğitim olarak işletme mezunu olan Berk Hakman küçük tiyatro kulüplerinde başladığı oyunculuk hayalini Mimar sinan konservatuarında gerçekleştirmiştir. Kendiside pek çok müzik aleti çalan Berk hakmanın babası Ataman Hakman Erkin KOrayın da dahil olduğu Yeraltı dörtlüsü grubu ,üyesidir.Bu günlerde Muhteşem Yüzyılda Şehzade Beyazıd rolünü oynayacağı söylenen, Berk Hakmanın oynadığı diziler şunlardır: 

2005 Kırık Kanatlar Hristo
Seher Vakti Davut
2006 Felek Ne Demek? Şeyda
2006-2007 Hatırla Sevgili Deniz Karayel
2009 Çocukluk Günleri
2009-2010 ES-ES Tercan
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Selim
2012 Suskunlar Gurur Kutay / Gazanfer Bircan

Berk Hakman Filmografi:

Sinema
YılAdıRolNot
2003OkulErsin
2006JanjanJanjan – Sadık Karayel
Saklı Yüzlerİsmail
2009Kampüste Çıplak AyaklarAliKonuk oyuncu
2012Tepenin ArdıZafer
Televizyon
YılAdıRolNot
2005Kırık KanatlarHristo
Seher VaktiDavut
2006Felek Ne Demek?Şeyda
2006-2007Hatırla SevgiliDeniz Karayel
2009Çocukluk Günleri

2009-2010ES-ESTercan
2011Mazi Kalbimde YaradırSelim Balkanlı
2012SuskunlarGurur Kutay / Gazanfer Bircan

                     Berk Hakman Resimleri
Berk Hakman Kimdir?
 
 
 

Category:

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nedir? Kimdir? Bilgilen